Några röster om att göra Resan med Mona.
”I trygga händer. Så känns det med Mona. Jag är i trygga händer.
Mona har en förmåga att förena det stadiga, rådiga med ett stort hjärta, tolerans och oändlig kärlek. Att låta dessa förmågor verka genom det verktyg som Resanterapin erbjuder ger mig som klient möjlighet att våga nå så mycket längre och djupare än jag någonsin gjort i någon annan terapiform”

Maria Sundell

”Jag kan varmt rekommendera Resan med Mona, som är en varm, lugn och förtroendeingivande person. Mona guidade mig tryggt och varsamt genom hela Resan och hjälpte mig att släppa gamla blockeringar och föreställningar. Resan-sessionerna har hjälpt mig att gå vidare i livet och lämna det gamla bakom.  Resan är en mycket bra metod för att bearbeta och släppa gamla känslomässiga minnen som håller dig tillbaka från att leva i nuet!”
Anette Rosengren

 

Mona är en väldigt skicklig samtalsledare, som verkligen hjälpte mig att hitta vägen ur ett dilemma som jag burit på i många år. Resan-metodiken är befriande enkel, och samtidigt mycket spännande. Jag tror alla har nytta av den självkännedom och de insikter som dessa samtal leder till. Rekommenderas!

”När jag gjorde Resan hade jag haft problem med att sova. Genom Resan upptäckte jag vad problemet var – ett gammal händelse som besökte mig när jag skulle sova. Tack vare Resan kunde jag gå till botten med problemet och lära mig att sova gott igen. Jag rekommenderar Mona stort!”