Hur går Resan till? 

En Resa görs på mitt kontor eller digitalt. Vi sitter i varsin stol och jag guidar dig i en meditation. Vi gör en ”resa” i ditt inre medvetande till situationer och händelser där du tidigare blev ledsen, rädd, arg eller på annat sätt ”slöt dig”. Minnet av dessa händelser finns kvar i kroppen- tills du kan öppna upp igen och förlåta det som utspelade sig. Under Resan gör vi det möjligt att via känslorna återkomma till de här tidigare händelserna och därmed kunna förlåta det som hände då. Resan är guidad av dina upplevelser och min roll som terapeut är att hålla samman, ställa frågor och guida till det din inre visdom vill säga dig.


Resan är inte hypnos- du är fullt vaken under hela sessionen. Det är ett tillfälle att ostört lyssna till vad känslorna vill säga dig och vad din inre visdom förmedlar – och det är en upplevelse som du själv styr över. Det går att avbryta sessionen när som helst. Självklart har jag som terapeut tystnadsplikt.


Ett sätt att testa om Resanterapi är rätt för dig är att läsa boken som grundaren Brandon Bays skrivit. Den finns på svenska och kan köpas t ex här. Längst bak i boken finns de två grundläggande Resanprocesserna beskrivna. De kallas ”den fysiska Resan” och ”den känslomässiga Resan”. Den fysiska är avsedd för kroppsliga problem, den känslomässiga för mentala och känslomässiga bekymmer. Du kan alltså med hjälp av boken göra en Resa på någon annan och även testa på dig själv. Kan vara ett bra sätt att prova om metoden är nåt för dig. Självklart är du välkommen att ringa eller skriva till mig för att få svar på frågor och bolla dina tankar och funderingar. Jag har också några läse-ex av boken ifall du vill låna.


En Resa kräver både lite och mycket på samma gång. Det krävs mycket på så sätt att du ska ha en genuin vilja och längtan efter att må bättre och att leva fullt ut. Det som är enkelt är att kroppen och själen kommer att läka sig själv om du bara tillåter det hända. Finns din längtan och vilja där, så kommer ditt kloka inre jag och din kropp att leda dig och läka det som är redo att läkas. Ibland går det långsamt, ibland fortare. Det styr vi inte över. Ditt uppdrag är endast att lyssna till ditt inre under själva Resan och sedan låta kroppen göra resten av arbetet.

The soul always knows what to do to heal itself. The challenge is to silence the mind.

     

Caroline Myss.


Kostnad och det praktiska

En Resa tar vanligtvis 1,5-2 timmar att göra men boka in 3 timmar för säkerhets skull. Vi gör alltid färdigt processen, och avslutar alltså när vi är färdiga med det vi arbetat med, inte på ett klockslag. 

Vi träffas på mitt kontor i Uppsala eller digitalt. 


Inför Resan rekommenderar jag att du äter lätt och att du undviker kaffe, alkohol och nikotin. Det kan påverka din möjlighet att känna dina känslor fullt ut under Resan.


Du behöver också tillåta dig tid för återhämtning efter att Resan är gjord. Resten av den dagen och även dagarna och veckorna efter kommer kroppen att bearbeta processen och du ska ta hand om dig lite extra. Du får detaljerade instruktioner kring detta vid sessionen.


Träffas vi live kostar en session 2 400 kr inkl moms. Ses vi på zoom eller annan digital plattform kostar det 2000 kr. Betalning till Swish på nr 123 47 38340 alt till bankgiro 828-7203, MEG org.utveckling. 

Betalar du via företag är kostnaden exkl moms. Jag kan skicka faktura till företag. 


I kostnaden ingår tre uppföljningsmöten via telefon. Gör du två Resor inom tre månader, så erbjuder jag en tredje Resa kostnadsfritt. Du får alltså tre processer för kostnaden av två.


Jag är utbildad av The Journey/ Brandon Bays och finns på The Journeys sida för practitioners. Länk finns här


Bokar gör du genom att ringa mig på 070 – 569 50 81 eller maila på mona@thejourney.com så ringer jag upp dig.


Tveka inte att kontakta mig med dina frågor och funderingar. Oftast har jag möjlighet till en tid inom 1-2 veckor.


Jag välkomnar dig av hela mitt hjärta till en Resa som har potential att påverka hela livet!